Subscribe by RSS or Email

Mazda 3 MPS 2010.g

Rakstīja work
//
14 февраль 2023
//
//
Pirms neilga laika mēs redzējām pirmās glītākās Mazada 3 2010. izlaiduma gada fotogrāfijas, un tagad Ženēvas autoizstādē notika populārākā hečbeka atjauninātās "karstās" versijas pirmizrāde ar nosaukumu Mazada 3 MPS.

Mazda 3 MPS 2010.gLielu izmaiņu tikpat kā nav, ja neskaita vērienīgu eksterjera un interjera apstrādi mūsdienīgā veidā. Zem motora pārsega atrodas labi zināmais 2,3 litru četrrindu dzinējs ar kompresoru un tiešu degvielas iesmidzināšanu. Maksimālā jauda joprojām ir tāda pati - 260 zirgi pie 5500 apgr./min. un 380 Nm pie 3000 apgr./min, paātrinājums līdz 100 km/h 6,1 sekundē. Taču pašreizējais dzinējs ir kļuvis ekonomiskāks un videi draudzīgāks, tērējot par 0,5 litriem benzīna mazāk uz 100 km. Tas bija iespējams, pateicoties pasaulē pirmajam katalizatoram, kas izmantoja nanotehnoloģiju, kā arī samazinātu korpusa pretestības koeficientu (no 0,35 līdz 0,32).

Un īpaši jaunajai automašīnas versijai tika izstrādāts jauns Daikin kondicionieris, kas nodrošinās maksimālu komfortu, vadot šo auto.Vēl viena interesanta funkcija, kas pieejama gan Mazda 3 2.0, gan Mazda 3 MPS, ir i-stop sistēma, automātiski izslēdzot un iedarbinot dzinēju pie luksofora vai sastrēgumā. Ir arī platākas Dunlop 225/40/R18 riepas, nedaudz mainīti pārnesumu skaitļi katram ātrumam labākai gaitai, palielināta virsbūves stingrība un elektroniskā avārijas bremzēšanas palīdzība. Iepriekšējās Mazda 3 MPS galvenais trūkums bija tās pieticīgais izskats. Jaunā versija iegūs iespaidīgu gaisa ieplūdi uz pārsega un spoileri uz bagāžnieka vāka, ko nevar nepamanīt. Pamatojoties uz to, varam pieņemt, ka Mazda 3 MPS spēs iekarot vēl vairāk fanu sirdis un nepievils vecos.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Pagaidām komentāru nav. Jūs varat būt pirmais!

Pievieno komentāru!